Symbol Vánoc je zářící hvězda, zrození nového a zažehnutí světla...

Mnozí z nás, v tomto předvánočním období, přemýšlíme o světě ve kterém žijeme, o svých blízkých, kteří tu jsou, nebo již odešli, o sobě samých, o svých životech, a moc rádi bychom chtěli taky nějakou změnu, nějaké to zažehnutí, nějakou tu svou hvězdu. Jak se k tomu ale dopracovat?
Symbol Vánoc je zářící hvězda, zrození nového a zažehnutí světla...

Všude kolem sebe slyšíme „mysli pozitivně“ a láskyplně

vysílej co nejvíc pozitivních myšlenek a pak tě budou mít všichni rádi, budeš se mít dobře a celý život se ti změní. A tak se snažíme, vysíláme to i do okolního světa …a ono pořád nic. Výsledek tohoto snažení není o moc lepší než byl předtím a často se stane, že je naopak ještě horší. Jak je to možné?

 

Původem všeho co žijeme, nebo chceme žít je naše myšlení,

které produkuje velké množství myšlenek ať pozitivních, nebo negativních a tyto myšlenky pak vytvářejí naši realitu. Všechny tyto myšlenky také doprovázejí nějaké emoce, které máme hluboko v sobě a už je třeba ani necítíme, nevíme o nich, ale ony nás pořád dál ovlivňují.

 

Pokud si tedy vytvoříme pozitivní myšlenku

např. o tom jak nás všichni kolem milují, a přitom my máme v sobě nelásku ať už k sobě, nebo k lidem v našem okolí, ke zvířatům k přírodě, tak se to samozřejmě zrcadlí i kolem nás a můžeme si donekonečna říkat, nebo představovat jak je vše „růžové“, ale opravdové změny docílíme jen změnou našich emocí v nás a tím i v našem srdci. Protože....

 

Všechny emoce, ať pozitivní, nebo negativní se rodí právě v našem srdci.

Pozitivní emoce vytvářejí lásku a laskavé naplnění našeho života. 

Negativní emoce lásku prostě nikdy nevytvoří, protože nám potlačí schopnost milovat.

 

Negativní emoce, které vznikly v našem srdci a brání nám v lásce, zdraví a štěstí jsou např.

  •  otupělost – nevnímáme bolest a utrpení zvířat a lidí na Zemi, také nás to vůbec nezajímá
  •  malá citlivost - necítíme nic, nemáme soucit k nikomu ani k sobě, a tím nemůžeme nalézt ani lásku
  •  nevšímavost - je nám jedno, co se děje kolem nás, nevidíme bídu, bolest a utrpení nejen svou, ale ani lidí a zvířat kolem nás
  •  pochmurnost, uzavřenost a lhostejnost a mnoho dalších…

 

Tyto všechny negativní emoce mají velmi nízké vibrace a tím posilují právě negativní myšlení a myšlenky, které v nás nadále utvářejí negativní programy a ty zase negativní životní zkušenosti. Toto vše se dá napravit různými způsoby. Jedním z nich jsou MEDITACE nejlépe vedené zkušenými terapeuty a s nějakým záměrem.

 

Já osobně upřednostňuji a také praktikuji CELOSTNÍ KOUČINK s jeho úžasnými koučovacími technikami při kterých se odhalí negativní emoce a myšlenky a transformují se na ty pozitivní. Také působením kvantových vln při terapii QE lze zároveň s pomocí čistého záměru tyto emoce a následné myšlenky vymazat, navždy zrušit a změnit na jiné, odpovídající našemu novému životnímu nastavení.

 

A tak si zkusme právě nyní sednout, ztišit se, rozjímat a třeba se rozhodnout udělat nějakou tu změnu, zažehnout v nás tu novou hvězdu. Ať nám všem září čím dál tím víc.

Zpět na přehled

Nahoru